Els oficis tradicionals de les valls de Guadalest i de l’Algar (Biblioteca de Cultura Popular Valeri Serra i Boldú) por Rosa Isabel Roig i Vila

December 2, 2018

Els oficis tradicionals de les valls de Guadalest i de l'Algar (Biblioteca de Cultura Popular Valeri Serra i Boldú)

ROIG VILA, R. / M. ROIG VILA ELS OFICIS TRADICIONALS DE LES VALLS DE GUADALEST I DE L’ALGAR. BARCELONA, 1997, 299 p.,+laminas fuera texto. Encuadernacion original. Nuevo.

Título: Els oficis tradicionals de les valls de Guadalest i de l’Algar (Biblioteca de Cultura Popular Valeri Serra i Boldú)

Nombre del archivo: Els Oficis Tradicionals De Les Valls De Guadalest I De Lalgar Biblioteca De Cultura Popular Valeri Serra I Boldu.pdf

ISBN: 8478268081

Fecha de lanzamiento: March 5, 1997

Número de páginas: 300 páginas

Autor: Rosa Isabel Roig i Vila

Editor: Publicacions de l’Abadia de Montserrat, S.A.

Leer on-lineEls oficis tradicionals de les valls de Guadalest i de l'Algar (Biblioteca de Cultura Popular Valeri Serra i Boldú) Els oficis tradicionals de les valls de Guadalest i de l'Algar (Biblioteca de Cultura Popular Valeri Serra i Boldú) DescargarEls oficis tradicionals de les valls de Guadalest i de l'Algar (Biblioteca de Cultura Popular Valeri Serra i Boldú) Els oficis tradicionals de les valls de Guadalest i de l'Algar (Biblioteca de Cultura Popular Valeri Serra i Boldú)

Libros Relacionados